Faber Castell Fine Writing Kalem

Faber Castell Fine Writing Kalem Setleri

Dolma kalemler ve tükenmez kalemler gelmiş geçmiş en güzel yazma araçlarıdır. Önemli evrakların imzalanması ve kişisel notların hazırlanması için çok özel kalemler kullanılmalıdır. İcat edilen en güzel yazma aracı olarak dolma kalem ve tükenmez kalem seçenekleri yalnızca yazma amacıyla değil, aynı zamanda kaligrafi, mürekkep sanatı gibi uygulamaların yanı sıra en iyi tasarımcılar tarafından da tasarım amacıyla kullanılmaktadır.

Dünyanın En Renklisi

En iyi tasarımcıların ve kalem tutkunlarının koleksiyonlarında mutlaka bulunan Faber Castell kalemleri ile yazma deneyimi geçmişten günümüze doğru gelişen bir yeniliğe dönüşür.

Dayanıklı, yenilenebilir ve sürdürülebilir üretim ilkesi ile hareket eden Faber Castell firması 1761 yılında Kasper Faber tarafından kurulmuştur. Faber Castell firması kurulduğu günden bu yana halen ahşap gövdeli kalem üretiminde dünya lideri olma özelliğini korumaktadır. 1999 yılından itibaren çocuklara yönelik kırtasiye ürünleri tasarımları ile ön plana çıkan Faber Castell bilinen en büyük kalem markası olmayı ve her keseye uygun ürünleri ile yeryüzündeki tüm kullanıcılara ulaşmayı başarmıştır.

10 ülkede kurulan uluslararası üretim tesisleri ile Faber Castell aynı zamanda dünya çapında bir iş olanağı sunmaktadır. Muadillerine kıyasla üstün kalitesi, dayanıklı performansı, her dönemin modasına uygun tasarımları ve eşsiz özellikleri ile diğer markalardan farkını ortaya koymaktadır. Ayrıca kıtalar arası yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleriyle çocukların ve gençlerin eğitimine katkı yapmayı bir görev edinmiştir.

 

En İyisi Faber Castell Kalemleri

Hızlı kuruyan mürekkebi, sağlam gövde yapısı, yaylı metal klips, krom kaplı cilalı başlık, çeşitli ebatlardaki kişiselleştirilebilir uç seçenekleri, çevirmeli mekanizma özelliği ve birçok üründe yedek malzemeleri ile alışveriş sayfamızın en nitelikli markalarından biri olma özelliği taşımaktadır. Siz değerli müşterilerimize hediye kutusu ile gönderilen Faber Castell kalemlerini ister kendiniz, ister sevdikleriniz, eşiniz, sevgiliniz, arkadaşlarınız veya aileniz için bir hediye olarak satın alabilirsiniz. Faber Castell kalemleri Ambition Pasifik, Loom Roller, E-Motion Pure Black, Ambition Blue Ocean, Nice Pen, Ondoro ve daha birçok koleksiyon ürünü dolma kalem , roller kalem ve tükenmez kalem çeşitleri ile Markakalem alışveriş sayfalarımızda siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunulmaktadır.