Montblanc Masters Homage to Gustav Klimt 888 Dolma Kalem 130227

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Montblanc Masters Homage to Gustav Klimt 888 Dolma Kalem 130227

Ürün Kodu : U395497
Marka
  Tükendi!  

Montblanc Ürün Özellikleri

  • Tarih boyunca büyük sanatçılar insan deneyimini evrensel bir biçim ve güzellik diliyle ifade etmişlerdir. Montblanc Sanat Ustaları Koleksiyonu, Montblanc'ın hem kutladığı hem de katıldığı sanatta mükemmellik arayışına yaptıkları ebedi katkıyı onurlandırıyor. Vizyonu Viyana Art Nouveau'sunu ve Altın Çağı şekillendirmeye yardımcı olan sanatçılardan biri de Gustav Klimt'tir.
  • Montblanc Masters of Art Gustav Klimt'e Saygı Sınırlı Üretim 888, onun Viyana Secession'a aktif bağlılığını kutluyor ve Secession binası için yarattığı 'Altın Evre'nin büyük ölçekli şaheseri olan Beethoven Frizi'nden önemli tasarım öğeleri sunuyor.
  • Platin kaplı kapak üzerindeki rölyef benzeri masif Au 750 sarı altın kaplama, spiralleri ve bir lirin tellerini simgeleyen dikey çizgileriyle, Beethoven Frizi'nin altın süslemesine ve lir çalan lir figürüne bir göndermedir. Seslerinin insanlığın mutluluk özlemini giderdiği söylenen şiir. Secession binasının cephe rölyeflerinden ilham alan iki boyutlu çizgiler, platin kaplı kapak ve gövdenin mat arka planında parlıyor.
  • Kapak ve gövde üzerindeki masif Au 750 sarı altın ve platin kaplı elemanların kombinasyonu, Gustav Klimt'e özgü deneysel ve lüks malzemeleri yansıtıyor. Etkileşim, konideki malakit kabaşon ile zenginleştirilmiştir. Malakitin yeşil rengi yeni başlangıçların mevsimi olan baharı çağrıştırır.
  • Klimt'in Viyana Ayrımı'ndaki başarılarının takdiri olarak, namlunun üzerindeki masif Au 750 altın kakma, GK baş harfleriyle Klimt'in Ayrılık monogramını taşıyor. Gustav Klimt'e Saygı Sınırlı Üretim 888'in klibi, Gustav Klimt'in Pallas Athene'sine referansla özel olarak tasarlanmıştır. Athena hem savaşın hem de sanatın tanrıçası olduğundan sanatsal özgürlük mücadelesini başlatırken tasvir edilmiştir.
  • Limited Edition 888'in kısmen platin kaplı, kısmen sarı altın kaplı klipsindeki üç spiralle biten hafif kavisli çizgiler, dövme metal çerçeve üzerindeki dekorasyona karşılık geliyor. Homage to Gustav Klimt Limited Edition 888'in el işi masif Au 750 sarı altın ucu, Gustav Klimt'in pek çok eserinde görülen tipik geometrik desenleri oluşturan ince işlenmiş grafik öğelerle süslenmiştir..
  • Kalem Türü:Dolma Kalem
  • Kalem Gövdesi:Reçine
  • Uç Kalınlığı:Medium
  • Uç :rodyum kaplamalı, el yapımı Au585/14K som altın

Çok Satanlar