Montblanc Masters Homage toGustav Klimt 4810 Roller Kalem 130226

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Montblanc Masters Homage toGustav Klimt 4810 Roller Kalem 130226

Ürün Kodu : U395496
Marka
24 Saatte Kargo

Montblanc Ürün Özellikleri

  • "Tarih boyunca büyük sanatçılar, insanlık deneyimini evrensel bir biçim ve güzellik diliyle ifade ettiler. Montblanc Sanat Ustaları Koleksiyonu, Montblanc'ın hem kutladığı hem de katıldığı bir arayış olan sanatta mükemmellik arayışına yaptıkları ebedi katkıyı onurlandırıyor.
  • Vizyonu Viyana Art Nouveau'sunun ve Altın Çağın şekillenmesine yardımcı olan Gustav Klimt'tir. Montblanc Masters of Art Homage to Gustav Klimt Limited Edition 4810, onun Viyana Secession'daki sanatsal başlangıcını kutluyor ve tasarımında başyapıtları Pallas Athene ve The Kiss'ten öğeler öne çıkarıyor.
  • Sanat ve toplumdaki basmakalıp kavramlara başkaldıran Gustav Klimt, avangardın öncülerindendi.Gerçekçi temsili, süslemeyi ve soyutlamayı, büyük ölçekli, incelikle şehvetli kadın resimlerinde doruğa ulaşan bir üslupla birleştirdi. Süslemeye ve bakıcıya eşit değer verilmesi gereken resimler, ortağı ve ilham perisi Emilie Flöge'nin rüya gibi, neredeyse mistik bir maviyle tasvir edilen 1902 tarihli bir portresiydi.
  • Bu sanat eseri, Montblanc Masters of Art Homage to Gustav Klimt Limited Edition 4810'da kullanılan mavi tonu sağladı. Yazı aracının yarı saydam, lacivert cilasında parıldayan daireler, girdaplar, üçgenler ve çizgiler, onun ünlü tablosu The Kiss'ten geliyor. iki aşığın duygunun gücüyle süslü, geometrik formlara dönüştüğü bir film.
  • Yarı saydam mavi lake ve sarı altın kaplamalı dövülmüş metalden oluşan yazı gerecinin kapağı ve gövdesi, Adele Bloch-Bauer I, Stoclet Frizi ve Gustav Klimt'in Altın Aşaması'nın ünlü eserlerine gönderme yapan tamamlayıcı renklerden etkili bir şekilde yararlanıyor.
  • Sınırlı Üretim 4810'da, sarı altın kaplamalı dövülmüş koni, yeni başlangıçlar mevsimi olan baharı çağrıştıran renk olan sentetik yeşil spinel ile donatılmıştır. Klimt'in baş harfleri GK'nin altın renkli tampon baskısı olan Ayrılık tuğrası, onun Viyana Ayrılığı için elde ettiği başarılara bir övgü niteliğindedir.
  • Gustav Klimt'e Saygı Sınırlı Üretim 4810'un klibi, Gustav Klimt'in Pallas Athene'sine referansla özel olarak tasarlanmıştır. Athena hem savaşın hem de sanatın tanrıçası olduğundan sanatsal özgürlük mücadelesini başlatırken tasvir edilmiştir.
  • Sarı altın kaplama klipsin üzerindeki üç spiralle biten hafif kavisli çizgiler, dövme metal çerçeve üzerindeki dekorasyona karşılık geliyor.
  • Kalem Türü:Roller Kalem
  • Kalem Gövdesi:Reçine

Çok Satanlar