Montblanc Writers Edition Homage to Robert Louis Stevenson LE1883 Dolma Kalem 129521

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Montblanc Writers Edition Homage to Robert Louis Stevenson LE1883 Dolma Kalem 129521

Ürün Kodu : U376368
Marka
24 Saatte Kargo

Montblanc Ürün Özellikleri

  • 1850'de Edinburgh, İskoçya'da doğan Robert Louis Stevenson'un iki büyük arzusu vardı: özgürlük ve kendini başka dünyalara kaptırmak. Denemeler ve gezi yazılarının yanı sıra, isimleri dünyanın her yerindeki okuyucuların tüylerini ürperten çarpıcı karakterlerle dolu efsanevi macera öykülerini yazdı: Long John Silver, Kaptan Flint, Jekyll ve Hyde.
  • Montblanc Yazarlar Sürümü Robert Louis Stevenson'a Saygı, bu yaratıcı hikaye anlatıcısına ithaf edilmiştir.
  • “Hazine Adası” romanı, baskının birçok tasarım detayına ilham kaynağı oldu. Yazı gerecinin genel şekli ve koni üzerindeki halkalar bir araya gelerek tarihi, uzatılabilir bir dürbün izlenimi yaratıyor.
  • Hazine Adası'nın öyküsünü yeniden anlatan bu baskı, gövde üzerinde değerli Siyah lake ile işlenmiş ünlü Hispaniola'yı gösteriyor. Bir yolculuğa çıkan Hispaniola, küçük bir pencerenin arkasında tutulan İngiliz Asteğmenini sallıyor. Korsanların isyan hikayesinin ardından, bayrak küçük bir düğmeyle döndürülerek korsan bayrağı ortaya çıkarılabilir.
  • "Hispaniola" guletinin kalaslarını ve geleneksel deniz sandığını akla getiren dikey çizgiler, altın kaplamalı başlığı süslüyor. İmza niteliğindeki altın kaplı klipsin arkasında, çizgiler bir pusula gülü şeklinde birleşiyor ve klips, bir geminin donanım hatlarının sabitleneceği bir emniyet piminin şeklini taklit ediyor.
  • Kapağın üst kısmı Sedef rengindeki Montblanc amblemiyle taçlandırılmıştır. Kapak halkası Stevenson imzasının gravürüyle süslenmiştir.
  • Robert Louis Stevenson'un denizciliğe olan tutkusuna ve Güney Denizlerine yeniden yerleşmesine bir gönderme olarak, el yapımı masif Au 750 altın uç, bulutlarla işlenmiştir.
  • martılar ve Samoalıların büyük yazar ve dünya gezgini “Tusitala”ya verdikleri unvan. Montblanc, imzalı altın ve/veya imzalı altın kaplamayla, Maison'un Yazı Gereçleri için takdir edilen bir ton haline gelen sarı altının aydınlanmış tonunu tanımlıyor.

Çok Satanlar